Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

"Μήνυμα σε μπουκάλι" - εκδόθηκε το ψηφιακό βιβλίο, κατεβάστε το δωρεάν

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες του ιστολογίου siggrafi, με χαρά σας ενημερώνω ότι εκδόθηκε από την Ανοικτή Βιβλιοθήκη το ψηφιακό βιβλίο "Μήνυμα σε μπουκάλι" που περιέχει τα 50 μικροδιηγήματα τα οποία ξεχώρισαν στον αντίστοιχο διαγωνισμό του περιοδικού Fractal και της Ανοικτής Βιβλιοθήκης.


Υπενθυμίζω, για όλους τους καλούς φίλους και όλες τις καλές φίλες που είχατε εκδηλώσει το ενδιαφέρον να το διαβάσετε όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ότι στο βιβλίο θα βρείτε και το μικροδιήγημα μου "Ο τελευταίος(;)" που κατέλαβε την 7η θέση. Αξίζει βέβαια να διαβάσετε και τα 50 διηγήματα αυτού του βιβλίου: όλα τους, άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο, έχουν "κάτι"... Αυτό το "κάτι" που έκανε τους 5 σπουδαίους Έλληνες συγγραφείς και κριτές του διαγωνισμού (Βασίλη Βασιλικό, Ελένη Γκίκα, Μάνο Κοντολέων, Δημήτρη Σωτάκη και Γιάννη Φαρσάρη) να τα ξεχωρίσουν ανάμεσα στα 1267 μικροδιηγήματα που υποβλήθηκαν συνολικά. 

Για να μεταφερθείτε στην Ανοιχτή Βιβλιοθήκη και να κατεβάσετε (δωρεάν) το βιβλίο σε μορφή PDF κάντε "κλικ" είτε στην παραπάνω φωτογραφία με το εξώφυλλο του βιβλίου, είτε στο παρακάτω εικονίδιο: 


Καλή σας ανάγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ένα σχόλιο για την ανάρτηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...